Perpecahan Kian Meruncing …????.

ANTARA MASJID DAN POLITIK

Semalam 3hb.Dis.2000 di Masjid Wilayah Kuala Lumpur …

 Mahathir@Mahafiraun dengan bangga serta gahnya menyampaikan rasuah kepada orang UMNO@BN ( dengan nama samaran fakir-miskin@anak-yatim  ) …. Dilihat BEG BERLOGO UMNO@BN amat besar dan diisi dengan kain pelikat / kain batik / telekung / wang RM 100.00 & dll ….

Semuanya ditaja oleh UMNO@BN Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur ( Tengku Adnan sejak jadi boss kat Wilayah ni banyak melabur - dalam BEG tu tak de VCD DSAI ke ) ….

Kata parti POLITIK  tak boleh mengunakan masjid dalam aktiviti politiknya ….abih ..?? UMNO@BN tu bukan parti politik ka….ia hanya NGO Tengku Adnan kaa…!!! Tak kan nak berselindung atas nama bantuan hari raya …. Inilah " MENGATA ORANG DIA YANG LEBIH " ..???

Apakah UCAPAN MAHATHIR@MAHAFIRAUN di sana semalam … tak ke ucapan orang politik … menjadikan masjid sebagai platform berpolitik usang fahaman kuno UMNO@BN …. Tetapi Mahathir@Mahafiraun ini tak tau sebenarnya …. Peranan dan tanggung-jawap MASJID …. Dia ingat kat masjid untuk sembahyang aje ….!!!! Tu lah kalau tak tau, pergilah berguru… tapi sombong bodoh dia ingat ditahu segala-galanya….????

" Perpecahan kita kian meruncing " …tajuk ucapanya… dengan mengunakan nama ISLAM …. Sekali Mahathir@Mahafiraun cuba meraih simpati orang Melayu sebenarnya …. Tetapi maksud sebenarnya ucapan Mahathir@Mahafiraun semalam adalah mesej yang jelas kepada ahli UMNO@BN serta BARISAN NAJISnya….:- 1. UMNO@BN diambang perpecahan serta menuju kehancuran akibat perbuatannya sendiri serta kroni-kroni yang tak mahu mendengar perancangan asal Mahathir@Mahafiraun . 2. BARISAN NAJIS (BN) kini telah bertelagah sesama sendiri ….

Terutamanya selepas pilihanraya di LUNAS …. MCA@BN / MIC@BN / GERAKAN@BN telah mula merasa diri mereka sebenarnya telah diperbodohkan serta ditikam oleh UMNO@BN …. Dan orang CINA dan INDIA diperlekeh oleh seorang PERDANA MENTERI NYAYOK ( kata Shahrir Samad  ) ..sehingga dua kaum ini dianggap tidak berguna bagi UMNO@BN. 3. Dengan menuduh gerakan Islam dan parti BARISAN ALTERNATIF di Malaysia menerima bantuan negara BARAT …. Telah membuktikan UMNO@BN serta BARISAN NAJIS adalah dalang yang benarnya menerima dan rasuah dari kerajaan BARAT … kerana kita tahu sikap Mahathir@Mahafiraun …. Kalau ia berkata-kata kini semua bersikap terbalik atau disebaliknya ….

Kalau ia mengatakan ia buruk … sebenarnya dia memuji …. Kalau ia kata masam….. sebenarnya adalah manis … itulah jenis Mahathir@Mahafiraun kini. 4. Jadi setiap pertuturan Mahathir@Mahafiraun di Masjid Wilayah semalam harus ditafsir dan dinilai secara songsang dan terbalik jika anda ingin tahu maksud sebenarnya ucapan tersebut. 5. Ucapan Mahathir@Mahafiraun di masjid Wilayah ini telah menunjukkan betapa parahnya UMNO@BN serta Barisan Najis (BN) kini…..perpecahan demi perpecahan…..pergaduhan demi pergaduhan ……serta tikam-menikam dalam kumpulan ini ….. dan Mahathir@Mahafiraun sediri telah tidak dihormati oleh pengikutnya serta hamba-abdinya….begitulah keadaan UMNO@BN sejak di pimpin oleh Presiden Seumur Hidup Mahathir@Mahafiraun . Apakah Mahathir@Mahafiraun telah lupa siapakah yang memperlekehkan Islam, Ulamanya, Anbiyanya,

Pejuangnya malahan Nabi  Muhamad s.a.w pun dihina dan serta ditentang para sunnahnya…apakah Mahathir@Mahafiraun telah lupa….siapakah yang mahu memisahkan agama Islam dan politik Islam ( ibarat memisahkan antara hidup dan mati ) begitu juga sistem kasta dalam kehidupan masyarakat majmuk yang menentang MASYARAKAT MADANI….siapakah yang melakukan semua pola-pola perpecahan ini ….

Siapakah yang memulakan dan memaksa rakyat marhaen dihina di perkotak-katek oleh seorang Diktator Tua Lagi Nyayok. Hari ini …. kalau di ingat lagi berapa lama Mahathir@Mahafiraun sanggup berada dimuka bumi Malaysia ini ….. kalau dikira dalam tempoh lebih 20 tahun menjadi Perdana Menteri Malaysia lebih dari 60% masanya berada di atas udara (dalam pesawat) serta lebih rela berada di negara Barat ataupun Eropah … itulah Mahathir@Mahafiraun ….ia begitu phobia dan jelek sebenarnya berada di Malaysia ini … kerana baginya rakyat dan bangsa Malaysia adalah satu kumpulan hamba-abdi yang tidak bernilai baginya…..dan kerana Keluarga serta kroni-kroninya sehaja ia terpaksa juga kembali ke Malaysia.

Tetapi dengan jatuhnya rakan-rakan Perdana Menteri atau Presiden yang sewaktu denganya…..kini Mahathir@Mahafiraun benar-benar bersendirian dan ketakutan yang amat sangat …. Kerana Hukum Karma untuknya dalam perjalanan menemuinya … inilah yang menjadikan Mahathir@Mahfiraun benar-benar PHOBIA dan benci kepada warna HIJAU serta ISLAM kerana ke dua-dua elemen ini benar-benar menyusahkan serta menakutkanya. " Rakyat Yang Di Jajah Oleh UMNO@BN

" 4HB.DIS.2000

REFORMASI & ISLAH KE ARAH MALAYSIA YANG ADIL

REFORMASI & ISLAH KE ARAH MALAYSIA YANG ADIL