Mangsa Ke 9 dan masih ramai lagi menunggu….???

Makin hari, makin mengila regim Mahathir@Mahafiraun memangsakan Pendokong KeADILan …. Malam tadi mangsa ke 9 Sdr.Lokman Adam pula ditahan bawah akta gila ISA…..???? makin ramai pemimpin dan reformis ditahan makin terbukti segala tipu bontan dan dakwaan palsu NORIAN MAI serta pemimpin UMNO@BN selama ini adalah benar serta mereka hanya mampu berkuasa dengan ISA sehaja sekarang….???

Hari ini para penjenayah, perompak, para pengedar dadah lebih dihormati dan disenangi oleh pihak POLIS dan kerajaan UMNO@BN ……. Dengan senario semasa …. Tahanan politik lebih menakutkan mereka ……. Bagi NORIAN MAI dan Pemimpin UMNO@BN, ahli politik BA serta REFORMIS lebih mengancam periuk nasi serta harta benda mereka……????? Walau apapun terjadi BA dan REFORMIS wajib dikekang serta dimatikan…..!!!!!

Dengan tercatitnya 9 orang mangsa tahanan ISA ….. ini termasuk tahanan politik rasmi DSAI …. Maka hari ini 10 orang pejuang negara menjalani proses pembersihan minda dan penderaan oleh regim zalim Mahathir@Mahafiraun serta UMNO@BN …..!!!!!! Tapi kita harus ingat … senarai masih panjang lagi …..siri demi siri tangkapan akan dilansungkan oleh anjing-anjing suruhan Mahathir@Mahafiraun ……anjing-anjing ini ibarat anjing gila yang akan mengigit sesiapa sehaja yang menghalang kerja-kerja kotor mereka …..???? tetapi anjing-anjing ini lupa …. Siapakah selama ini yang menyediakan gaji dan kemudahan kepada mereka …………….. semuanya dari WANG RAKYAT … bukanya dari kocek Mahathir@Mahafiraun sendiri…..!!!!! Tapi mereka rela bertuankan Mahathir@Mahafiraun kerana wang dan kuasa serta sedikit kemewahan yang haram.

Apakah perbuatan memprovok rakyat marhaen oleh regim zalim Mahathir@Mahafiraun ini akan menyebabkan rakyat bangkit merusuh mengikut skrip asal drama sandiwara alaf baru ciptaan Mahathir@Mahafiraun …..???? Dimana mereka amat berharap rakyat marhaen menjadi marah serta bertindak diluar batasan undang-undang serta agama ….. dan diwaktu inilah pukat tunda yang telah mereka sediakan akan digunakan untuk memukat seluruh pimpinan BA serta para pejuang REFORMASI kedalam bilik tahanan penuh kezaliman serta kehinaan …… pemimpin BA serta para pejuang REFORMASI ini akan disimpan dalam tempoh yang lama ……… jika skrip ini gagal … Pelan B akan digunakan …. Mereka sedar jika rakyat marhaen bangkit menyeluruh ….. mereka akan guna perintah MAGERAN (DARURAT) … dan diwaktu ini .. segala dokumen dan maklumat rahsia keburukan pimpinan UMNO@BN serta kroni akan dimusnahkan …. Maka terlepaslah mereka jika sistem demokrasi dapat dipulihkan selepas MAGERAN…..????

Jika Pelan B … MAGERAN tidak berjalan seperti yang diskripkan ….. tiada pilihan lain bagi mereka …. Cabut dan lari dari Malaysia … itu adalah satu-satunya jalan selamat .. dengan mendapat perlindungan politik dinegara seperti CUBA dan ISRAEL …????? Ini lah yang telah diskrip oleh regim zalim Mahathir@Mahafiraun dalam usaha mereka menyelamatkan kuasa dan harta mereka …… rakyat marhaen hanya batu loncatan serta mangsa buat mereka……!!!!

Penipuan …. Ugutan …. Paksaan …… Penderaan …. Kezaliman ….. adalah cara regim zalim Mahathir@Mahafiraun menutup segala kelemahan serta kesalahan mereka kepada rakyat marhaen …..??? cara ini telah digunakan oleh Hitler …. dan regim Yahudi di Israel … begitu juga IDOLA PUJAAN Mahathir@Mahafiraun … si pengkianat ISLAM KAMAL ATARTUK di TURKI …. Tapi kali ini adalah rakyat dan bangsa Malaysia pula menjadi mangsanya …… Mahathir@Mahafiraun serta kuncu-kuncunya secara terang-terangan mengikut jejak langkah para regim zalim ini.

CUMA PERINGATAN UNTUK SEMUA :- KEMBALILAH KITA KEPADA AGAMA MASING-MASING … JADIKAN AGAMA ASAS KEHIDUPAN KITA …. JANGAN KITA MELATAH DENGAN PERANGKAP DAN PROVOKASI REGIM ZALIM MAHATHIR@MAHAFIRAUN YANG SENTIASA MENGILA UNTUK MEMBAHAM RAKYAT MARHAEN …. ??? PERINGATAN INI PENTING ….. KITA WAJIB PATUH KEPADA ARAHAN PARA PIMPINAN BA DALAM SEBARANG TINDAKKAN … ELAKKAN DARI BERTINDAK MENGIKUT NAFSU DAN ATAS DASAR PERIBADI INI AKAN MEROSAKAN SEGALA PERANCANGAN SERTA HASRAT BARISAN ALTERNATIF UNTUK MEMBAWA MALAYSIA KE ARAH YANG ADIL DAN AMAN SEJAHTERA DENGAN KEPIMPINAN ULAMA.

SEMOGA SEGALA USAHA BERSEPADU PARA REFORMIS DAN PENDOKONG BA AKAN MEREALISASIKAN HASRAT RAKYAT MARHAEN SERTA MEMBEBASKAN DSAI DAN RAKAN-RAKAN TAHANAN POLITIK ISA DARI REGIM ZALIM MAHATHIR@MAHAFIRAUN.

SILA SEBARKAN KEPADA PARA REFORMIS DAN PENDOKONG BA " JANGAN BICARA SOAL PERJUANGAN, JIKA TAKUT HADAPI RISIKO"

Allah Swt Sentiasa Bersama Orang-orang Yang Beriman dan Bertaqwa Kepadanya.

Allah Hu Akbar…!!!! Allah Hu Akbar…..!!!! Allah Hu Akbar…..!!!!! Reformasi…..!!!! Reformasi……!!!! Reformasi……!!!!!

Rakyat Di Jajah UMNO@BN (RDJU) - 24/4/2001.
REFORMASI & ISLAH KE ARAH MALAYSIA YANG ADIL