PENAHANAN WIRA REFORMASI DI BAWAH AKTA ISA AKAN DIBAYAR DENGAN HARGA YANG MAHAL OLEH UMNO@BN

APABILA 8 ORANG REFORMIS DI TAHAN DI BAWAH AKTA GILA PENJAJAH KOLONIAL ….???? PASTI IA MENJADIKAN UMNO@BN BUKAN LAGI WADAH PERJUANGAN ORANG MELAYU ……???? DENGAN MENGAMALKAN AKTA ISA YANG DI CIPTA OLEH PENJAJAH BRITISH UNTUK MENGEKANG ORANG MELAYU DARI BANGKIT MENENTANG PENJAJAHAN BRITISH TERHADAP ORANG MELAYU.

HARI INI BUKTI KUKUH KERAJAAN PIMPINAN UMNO@BN DENGAN RASMINYA TELAH MENJADI PENJAJAH KEPADA RAKYAT DAN BANGSA MALAYSIA YANG 60% TERDIRI DARI ORANG MELAYU YANG BERAGAMA ISLAM. SLOGAN MEMPERJUANGKAN NASIB BANGSA MELAYU ADALAH SANDIWARA PALSU DAN TIPU BONTAN PIMPINAN UMNO@BN DALAM USAHA MEREKA MEMPERTAHANKAN KUASA DAN MEROMPAK HARTA SERTA KHAZANAH NEGARA UNTUK KEPENTINGAN PERIBADI DAN KRONI.

PENIPUAN DEMI PENIPUAN PIMPINAN UMNO@BN LAKUKAN DALAM MEMPERJUANGKAN NASIB ORANG MELAYU … TIDAK LEBIH DARI UNTUK MEMBUNCITKAN PERUT SERTA MELAYAN TEMPOLOK JUAK-JUAK DAN KRONI YANG SEWAKTU DENGANYA. KALAU AKTA GILA ISA PENINGGALAN PENJAJAH BRITISH SEBAGAI SATU AMALAN HIDUP PIMPINAN UMNO@BN ….. DEMI SECUBIT KUASA DAN PANGKAT MEREKA SANGGUP MEROGOL DAN MELIWAT BANGSA SENDIRI…….??????

8 ORANG TAHANAN POLITIK ISA …. ADALAH PIMPINAN DAN PENDOKONG BA …..??? KERANA TERSILAP PERCATURAN POLITIK …… MAHATHIR@MAHAFIRAUN SERTA PIMPINAN BN TELAH MENJERUT LEHER MEREKA SENDIRI … HANYA SATU JALAN SELAMAT BUAT SEMENTARA WAKTU ADALAH AKTA GILA ISA DIKENAKAN TERHADAP 8 ORANG TAHANAN POLITIK ISA…..!!!!! WALAUPUN KETUA POLIS NEGARA SEDAR DAN IA SENDIRI TAHU BENAR PERBUATAN MENIPU SERTA MENGKAMBING HITAMKAN 8 ORANG REFORMIS SALAH DISEGI UNDANG-UNDANG NEGARA SERTA ISLAM …. TETAPI KERANA SESUAP NASI BASI HIDANGAN MAHATHIR@MAHAFIRAUN …. KETUA POLIS NEGARA SANGGUP MENJILAT NASI BASI TERSEBUT SEHINGGA LICIN…….!!!!!!

KINI PIMPINAN UMNO@BN TERPAKSA MEMBAYAR HARGA YANG AMAT MAHAL TERHADAP RAKYAT DAN BANGSA MALAYSIA……!!! TERUTAMANYA ORANG MELAYU YANG BERAGAMA ISLAM ……!!!!! HARGA YANG MAHAL INI TIADA SATU NILAI MATA WANG DIDUNIA INI YANG BOLEH MEMBAYARNYA ….????? APA YANG DILIHAT SEKARANG PEMIMPIN UMNO@BN AMAT GUNDAH-GULANA SERTA MERAUNG SAKAN … IBARAT ANJING MENYALAK BUKIT………..#####***** SOKONGAN ORANG MELAYU MEMANG 80% TELAH BERALIH KEPADA BA …… TETAPI YANG AMAT MENAKUTKAN MEREKA KEBENCIAN SERTA RASA MELUAT TELAH HAMPIR MENCAPAI TAHAP 100% TERHADAP PIMPINAN UMNO@BN ….. CONTOH YANG TERBARU HAMPIR 65% CAWANGAN ATAU BAHAGIAN UMNO@BN DI JOHOR TELAH MENOLAK KEPIMPINAN MAHATHIR@MAHAFIRAUN SERTA JUAK-JUAKNYA.

RAKYAT MARHAEN SECARA TOTALNYA KINI TELAH BERSEDIA MENGHADAPI PERUBAHAN YANG AMAT BESAR DI MALAYSIA ….!!!! CUMA SAAT DAN KETIKANYA SERTA QADA DAN QADAR ALLAH SWT BELUM SAMPAI WAKTUNYA …..???? NAMUN BEGITU SAAT INI AMATLAH MENAKUTKAN SERTA MENGERIKAN SELURUH PIMPINAN UMNO@BN SERTA JUAK-JUAKNYA ….. SAAT KEMATIAN YANG AMAT MENYAKITKAN MEREKA …. DAN INILAH YANG TIDAK SANGGUP MEREKA HADAPI.

HARGA YANG MAHAL INI JUGA …… MENJADIKAN SALAH SEORANG PEROMPAK NEGARA … DAIM ZAINUDDIN TELAH AWAL-AWAL LAGI CABUT MELEPASKAN TENGKOKNYA DARI MENERIMA PEMBALASAN RAKYAT MARHAEN .. .TETAPI DAIM TERLUPA … DUNIA INI LUAS SANGATKAH .. SEHINGGA KINI MASA ADA TEMPAT UNTUK DIA MELOLOSKAN DIRI … PERCAYALAH WAHAI DAIM …. KAMU AKAN DICARI SAMPAI DAPAT WALAUPUN KE PLANET MARIKH ……!!!!! MAHATHIR@MAHAFIRAUN … ANDA TENTU SEDAR DAIM SENDIRI TELAH MELIWAT ANDA … PADAN MUKA KAMU … YANG SELAMA INI KAMU MENUDUH DSAI SEBAGAI PELIWAT TERJAHAT DI DUNIA …. KINI HUKUMAN DUNIA TELAH MENIMPA KE ATAS DIRI KAMU … DAIM TELAH MELIWAT SENDIRI PERANCANGAN ANDA RANCANG BERSAMA ……??? KEH..KEH..KEH…BARU PADAN MUKA TOYA DIA.

HARGA YANG MAHAL INI JUGA AKAN MEMUSNAHKAN SELURUH KETURUNAN MAHATHIR@MAHAFIRAUN SERTA PIMPINAN UMNO@BN UNTUK SELAMA-LAMANYA … PERCAYALAH AKAN TERCATIT DALAM SEJARAH DUNIA UMNO(BARU)@BN ADALAH PEMUSNAH SERTA PEROSAK RAKYAT DAN BANGSA MALAYSIA SERTA PIMPINAN UMNO@BN SENDIRI SANGGUP MEMANCUNG SERTA MENGHIRUP DARAH ANAK BANGSA DEMI KUASA DAN HARTA.

TETAPI MEREKA TELAH LUPA ….. BA KINI TELAH MENJADI VIRUS KEPADA BN …. KEMANA SEHAJA ATAU APA SEHAJA TINDAKKAN BN …. VIRUS BA PASTI MEREBAK … INILAH SATU PENYAKIT YANG AMAT MENAKUTKAN UMNO@BN SERTA JUAK-JUAKNYA .. SEHINGGAKAN RAKYAT MARHAEN DIKAWASAN PENDALAMAN SENDIRIPUN TELAH BERSEDIA UNTUK BERDAHAGA SERTA BERLAPAR DARI MENGIKUT TELUNJUK SERTA ARAHAN GILA KERAJAAN UMNO@BN ……???? RAKYAT MARHAEN SEDAR SELAMA INI MEREKA TELAH DIRASUAH SERTA DITIPU OLEH WANG YANG MEREKA BERIKAN KEPADA KERAJAAN UMNO@BN ……??????????

BANGUNLAH WAHAI RAKYAT DAN BANGSA MALAYSIA …. KINI BUKANYA MASA KITA BERANGAN-ANGAN SERTA BERMIMPI …… KITA WAJIB BERPIJAK DIATAS BUMI YANG NYATA ……. RELAKAH ANAK BANGSAMU DIPIJAK-PIJAK SERTA DIPERMAIN-MAINKAN OLEH ORANG YANG MENGAKU DIRINYA ISLAM DAN RAKYAT MALAYSIA .. TETAPI PERBUATAN MEREKA LEBIH TERUK DAN ZALIM DARI REGIM YAHUDI SERTA KOMUNIS.

KITA BANGKIT SEBAGAI BANGSA DAN RAKYAT MALAYSIA YANG BERSATU …. KITA TUNTUT KERAJAAN UMNO@BN MEMBAYAR SERTA-MERTA HUTANG YANG MEREKA LAKUKAN TERHADAP RAKYAT MARHAEN …..??? CUKUPLAH PENIPUAN SERTA PERBUATAN ZALIM MEREKA TERHADAP RAKYAT MARHAEN …..!!! KITA WAJIB BERSATU HATI DEMI RAKYAT DAN BANGSA MALAYSIA DAPAT DIBEBASKAN DARI PENJAJAHAN KERAJAAN UMNO@BN YANG BERTOPENGKAN MELAYU SERTA ISLAM …TETAPI BERSIFAT KEBINATANGAN SERTA MENJADI PENGIKUT SETIA SYAITAN LAKNATULLAH.

AYUH RAKYAT MARHAEN .. KITA BERSAMA PIMPINAN BA .. .PEJUANG REFORMASI … PEJUANG JIHAD…PEJUANG HAK ASASI MANUSIA … PEJUANG KEMASYARAKATAN….DAN PENDOKONG BA .. .BANGKIT MENENTANG SERTA MENJATUHKAN KERAJAAN UMNO@BN KE LEMBAH PALING HINA DI NERAKA JAHANAM.

RSDJU - 22/4/2001

REFORMASI & ISLAH KE ARAH MALAYSIA YANG ADIL