KOMENTAR

PEMUDA UMNO SELANGOR HALAU DAP DAN BERSIKAP KASAR PADA CINA YANG HANYA MAHU MENGHANTAR MEMORANDUM MENGENAI MASALAH PERUMAHAN SETINGGAN CINA

APAKAH BARISAN NASIONAL RELEVAN UNTUK CINA LUNAS?

MANA DIA MCA ? 

Majlis Kepimpinan bersama rakyat Khir Toyo di Balai Ahmad Razali Ampang Jaya berubah bila rakyat yang di maksudkan mereka adalah hanya orang UMNO. Permuda UMNO bertindak menghalau kehadiran mereka yang mahu menghantar memorandum mengenai rumah mereka yang di robohkan. Mereka hilang rumah sedangkan Majlis itu rancak dengan Nasi Minyak sebagai jamuan penarik. 

 

Amaran keras di beri oleh Pemuda UMNO (gambar menunding jari) kepada wakil yang hadir untuk memberi memorandum kepada Khir Toyo. Sedang mereka berseronok makan dengan pemimpin ada golongan Cina yang hilang bumbung rumah di Ampang Jaya. Salahkah sekiranya mereka mengambil memorandum tersebut dan kemudian mengajak mereka sama-sama makan. Cina itu juga rakyat Malaysia ?

MANA MCA PADA MASA ITU?

MANA MCA PADA MASA ITU ?

Inilah dia 2 rakyat Cina yang di halau dengan begitu "samseng" sekali oleh PEMUDA UMNO. Apakah ini menunjukkan bahawa Kerajaan Gelojoh Barisan NAsional masih relevan. Pemuda UMNO Selangor menjerit-jerit memaki hamun rakyat Cina ini. Komentar simpati dengan mereka yang hadir sebagai suara rakyat Cina.

DI MANAKAN MCA?

 

 

 

Pemuda UMNO Selangor yang berbaris menghalang cuma 2 rakyat Cina (gambar di atas) dari memberi memorandum kepada Khir Toyo. Ini  satu reaksi untuk berkonfrantasi dengan rakyat hasil didikan Barisan Nasional 

 

MCA HANYA MENDOKONG TANPA SUARA. MCA BEKU DAN TAKUT PADA UMNO DAN HANYA MAMPU BERDIAM.

 

 

 

 

 

ULASAN KOMENTAR