RAKYAT DAN BANGSA MALAYSIA BERJUANG UNTUK HAK MEREKA.

Dengan tercetusnya gerakan perhimpunan 100,000 rakyat di Jalan Kebun 5hb.Nov.2000…GERAKAN REFORMASI KEBANGSAAN FASA KEDUA secara tidak lansung telah dilaksanakan dengan jayanya. Kali ini kita melihat rakyat dan bangsa Malaysia bersedia kemana jua hala tuju perhimpunan…pasti akan mencapai sasaranya….pihak Mahathir@Mahafiraun dan UMNO@BN tidak boleh menafikan hakikat kenyataan ini….SUARA RAKYAT SUARA KERAMAT.

Dengan terlancarnya program perhimpunan 100,000 rakyat ini…rakyat marhain kini lebih sedar dan bersedia untuk menghadapi segala tekanan rejim zalim Mahathir@Mahafiraun dan UMNO@BN serta juak-juaknya. Satu sejarah Senario Politik Negara telah dicatitkan pada 5hb.Nov.2000. Dimana rakyat dari berbilang kaum dan agama bersatu dibawah satu saf pimpinan ALTERNATIF untuk memastikan hak rakyat dan bangsa Malaysia dipertahankan serta dikembalikan kepada rakyat keseluruhanya mengikut fasal 10 Perlembagaan Persekutuan. Satu anjakkan paradigma  rakyat marhain secara total telah berlaku…..senario inilah yang amat menakutkan Mahathir@Mahafiraun serta UMNO@BN …!!! Dimana rakyat kini tidak lagi mempercayai apa yang mereka katakan…walaupun ia perkara yang benar sekalipun….dan rakyat marhain menolak mentah-mentah segala momokkan palsu pihak Maharaja Mahathir@Mahafiraun dan juak-juaknya. Satu suasana yang amat berbeza sekali dan diluar jangkaan mereka….!!! Dengan berbekalkan perunding IMEJ DARI ISRAEL, Mahathir@Mahafiraun serta UMNO@BN kini tidak mampu dan jatuh tersungkur untuk memulihkan imej mereka serta mengula-gulakan rakyat dan bangsa Malaysia.

Kini kita melihat suasana gelabah dan kacau-bilau para penjilat UMNO@BN dalam isu kebangkitan rakyat ini. Walaupun harta, pangkat, seks, serta arak dan dadah dihidangkan kepada rakyat marhain agar kembali menyokong UMNO@BN semula…adalah kerja yang sia-sia dan akan ditolak oleh rakyat marhain mentah-mentah. Walau beribu tekanan dan paksaan dilakukan oleh rejim Maharaja Mahathir@Mahafiraun kepada rakyat marhain…..!!! Rakyat dan bangsa Malaysia akan terus bangkit menentang juak-juak dan anak-anak Mahathir@Mahafiraun serta UMNO@BN ….. bahawa kumpulan perosak manusia ini wajib dinyahkan dan dihapuskan dengan menamatkan riwayat POLITIK mereka.

Buat anggota SB dan FRU yang bertugas pada 5hb.Nov.2000 dalam usaha mengagalkan Perhimpunan 100,000 Rakyat……. Anda perlu ingat dan tahu……. SENARAI NAMA DAN NOMBOR ANGGOTA YANG BERTUGAS TELAH DIKENAL PASTI…..??? TERIMA KASIH KEPADA RAKAN BILIK GERAKAN JALAN KEBUN KERANA PENGORBANAN ANDA…..KAMI MAMPU MENGENAL PASTI SIAPAKAH YANG BERTUGAS PADA HARI PROGRAM INI….!!!!!…..SEGALA KEZALIMAN DAN PENGINIAYAAN SB DAN FRU KAMI SIMPANG SEBAGAI SATU MAKLUMAT DAN HUTANG KEPADA RAKYAT MARHAIN, APABILA KUASA PEMERINTAHAN BERTUKAR TANGAN ANDA SEMUA TERCATIT SEBAGAI PENGKHIANAT KEPADA INTITUSI POLIS SERTA PERUNDANGAN NEGARA….. KERANA ANDA SEMUA TELAH MENJADI POLIS KEPADA UMNO@BN DAN BUKANYA MENJAGA KEAMANAN SERTA KESELAMATAN RAKYAT YANG MEMBAYAR GAJI ANDA……..!!!! INSYA ALLAH, KALAU TIDAK MAMPU UNDANG-UNDANG DIDUNIA DILAKSANAKAN, MAHKAMAH ALLAH S.W.T DI AKHIRAT  AKAN MENENTUKANYA.

Dengan paku terakhir KERANDA UMNO@BN yang akan dipakukan pada 18hb.Nov.2000 oleh Maharaja Mahathir@Mahafiraun ……maka akan berakhirlah satu cerekarama UMNO@BN (baru) yang dikuburkan sendiri oleh Presidenya dan juak-juak yang tolol lagi bangang. Buat ahli UMNO@BN yang masih tinggal dalam tong najis Patung Berhala UMNO@BN …….janganlah anda semua leka menunggu sehingga 18hb.Nov.2000….bertindaklah sekarang, tinggalkan Parti Perosak Agama dan Bangsa ini…….sekurang-kurangnya anda tidak menyesal dan tidak rugi kerana tidak turut terkubur bersama UMNO@BN …………. Tapi jangan ditunggu sehingga anda akan turut berkubur bersama UMNO@BN pada 18hb.Nov.2000 ini…..!!!! kerana takutkan Mahathir@Mahafiraun .
Buat anak-anak bangsa Malaysia yang telah bersama-sama bangkit bersama dalam Perhimpunan 100,00 rakyat ini……adalah dimaklumkan anda telah benar-benar menghayati apakah itu erti menjadi rakyat dan bangsa Malaysia yang sejati……..walaupun negara kita diserang oleh musuh….anda adalah calon pejuang yang bakal melindungi seluruh rakyat dan bangsa Malaysia dari dijajah serta dinafikan hak sebagai negara yang merdeka dan berdaulat. Teruskan perjuangan anda semua…….kamu akan lebih berpengalaman serta lebih dewasa dalam menghadapi cabaran dimasa akan dating….percaya lah selagi anda semua berjuang dengan ikhlas yang berpaksikan Al-Quran dan As-Sunnah, Insya Allah segala usaha ini akan mencapai kejayaan serta diberkati Allah s.w.t.

Kini kita telah tidak mampu memberikan keyakinan dan kepercayaan kepada PASUKAN POLIS untuk menjaga keamanan serta kedaulatan negara Malaysia…….kerana PASUKAN POLIS telah dijadikan hamba suruhan kepada UMNO@BN yang Bermaharajakan Mahathir@Mahafiraun ……bukanya menjadi PASUKAN POLIS DIRAJA MALAYSIA yang tercatit perkataan Allah s.w.t dan Muhamad s.a.w pada logo rasmi pasukan POLIS…….??? Kami  rakyat dan bangsa Malaysia merasa terhina dan kecewa dengan tindakkan SB dan FRU kerana tidak menghormati ke empat-empat Presiden Barisan Alternatif….. terutamanya YB Datin Seri Dr.Wan Azizah Isteri Bekas TPM…..yang mana Datuk Seri Anwar telah menyediakan sistem Perumahan Yang Baik Kepada Anggota Polis dan YB Datin Seri Dr.Wan Azizah telah memohon Parlimen Malaysia Meluluskan bayaran "OVERTIME" kepada anggota POLIS….apakah anda semua telah lupa kepada jasa mereka ini…..dan siapakah yang mempertahankan maruah anggota POLIS……..kalau bukanya BARISAN ALTERNATIF……tetapi anda telah mengkhianati amanah rakyat dan bangsa Malaysia…..????

Walau apapun yang telah berlaku……. Lebih 100,000 rakyat telah hadir dalam majlis yang dirancangkan…….dan ini telah menjadi tamparan hebat dan ketakutan amat sangat kepada Mahathir@Mahafiraun serta UMNO@BN bahawa saat kejatuhan mereka terlalu hampir….hanya Allah s.w.t yang mengetahuinya bilakah masa yang sesuai untuk memberikan hukuman kepada mereka-mereka yang menjadi tali-barut dan juak-juak Mahathir@Mahafiraun serta UMNO@BN.

Mahathir@Mahafiraun dan UMNO@BN kini tidak mampu untuk menipu sejarah mengenai kebangkitan rakyat dan bangsa Malaysia yang mempertahankan AGAMA, BANGSA DAN KEDAULATAN NEGARA DARI DIJAJAH OLEH UMNO@BN SERTA PENJAJAH ASING.


Hanya sekalung tahniah kepada semua yang terlibat dalam Perhimpunan 100,000 rakyat ini…..yang pastikan semua rakyat yang hadir telah memainkan peranan penting dalam menjayakan majlis….!!! Dan begitu juga rakyat yang tidak mampu hadir telah menghantar roh pejuang dan semangat serta doa kejayaan kepada pejuang rakyat yang hadir dalam perhimpunan ini…..???

Selamat berjuang dan teruskan GERAKAN REFORMASI KEBANGSAAN……..dan pastikan Mahathir@Mahafiraun di dakwa, Hak Rakyat dikembalikan, Bebaskan DSAI dan dakwa seluruh pengkhianat rakyat dan bangsa Malaysia kemahkamah rakyat.

Perjuangan anda semua, Insya Allah akan diberikan ganjaran yang sempuran oleh Allah s.w.t…..semoga kesejahteraan anda diberkati Allah s.w.t…AMIN.


" Rakyat Yang Di Jajah Oleh UMNO@BN "
7HB.NOV.2000
REFORMASI & ISLAH
KE ARAH MALAYSIA YANG ADIL