BARISAN ALTERNATIF MELUNASKAN HARAPAN 23 JUTA RAKYAT MALAYSIA

29hb.Nov.2000 - Setahun Selepas Pemilu Ke 10. Barisan Alternatif sekali lagi berjaya membuat UMNO@BN menjadi sesak nafas dan terkejut beruk di LUNAS …. Kini pengundi LUNAS telah melunaskan janji mereka kepada UMNO@BN serta BARISAN ALTERNATIF … janji-janji yang telah dilunaskan oleh pengundi LUNAS adalah satu mesej yang tepat dan tegas … bahawa :- " Rakyat dan bangsa Malaysia menolak dan membenci sistem politik perkauman / politik wang / rasuah undi / rasuah maruah / rasuah bangsa ….. serta mereka mahukan MALAYSIA YANG ADIL DI REALISASIKAN …. Pengundi LUNAS telah bersuara bagi pihak 23 juta rakyat Malaysia … hari ini KERAJAAN BARISAN NASIONAL WAJIB DIBUBARKAN DAN PILIHANRAYA UMUM KE 11 PERLU DIADAKAN SEBELUM FAJAR 1HB.JAN.2001 MENDATANG  "  mesej ini tegas dan tepat …. Tak perlu lagi Mahathir@Mahafiraun serta rakan-rakan yang sewaktu denganya mahu berdolak-dalih lagi…. Apakah perbuatan Mahathir@Mahafiraun menghina kaum MELAYU / CINA  / INDIA demi menyelamatkan survival politik dan kuasa rakusnya ….

Apakah perbuatan Mahathir@Mahafiraun menghina Islam dan para Ulama boleh dimaafkan …. Kini HUKUM KARMA DI LUNAS perlu BARISAN NASIONAL dan PEMIMPINNYA JALANI…. Tiada kompromi dalam isu HUKUM KARMA ini. Apakah pemimpin BARISAN NASIONAL kini tidak mempunyai maruah lagi … lupakah mereka kepada mesej penduduk LUNAS …. Bahawa mereka mewakili 23 juta rakyat Malaysia … mendesak dan mengarahkan BARISAN NASIONAL segera turun dari tampuk pemerintah MALAYSIA … apakah perlu berjuta pilihanraya kecil baru mahu anda turun…???? Atau BARISAN NASIONAL mahu jatuh tersungkur dengan cara lebih hina lagi di Malaysia ini … jangan ditunggu lagi … Allah s.w.t telah menunjukkan bahawa saat dan ketikanya telah sampai kepada UMNO@BN serta juak-juaknya kembali ke pangkal jalan … bersama ISLAM DAN PARA ULAMA …. Tinggalkanlah PARTI SEKULAR UMNO@BN … selamatkan lah anak bangsa … selamatkan lah Islam … jangan jadikan UMNO@BN sebagai patung-patung berhala dan ahli sihir yang dilaknati Allah s.w.t. Kepada MCA@BN, GERAKAN@BN, MIC@BN serta rakan-rakan yang sewaktu denganya… anda patut berfikir satu (1) kali sehaja … tidak perlu pecahkan otak … hanya sekali fikir sehaja … tinggalkan UMNO@BN serta BARISAN NASIONAL ….

Kerana PRESIDEN SEUMUR HIDUP UMNO@BN SERTA KETUA BARISAN NASIONAL sememangnya tidak pernah berterima kasih dengan anda semua … ia hanya berpura-pura dihadapan anda …. Tetap akan menikam anda apabila ia tersepit …. ????? perlu di ingat orang yang BERGELAR SI MAHARAJA TUA MAHATHIR@MAHAFIRAUN adala punca segala kemusnahan serta kepincangan di Malaysia ini … selagi anda semua mengampu SI MAHARAJA TUA … selagi itulah hasrat dan cita-cita untuk mengujudkan satu kelompok MASYARAKAT MADANI SERTA RAKYAT DAN BANGSA MALAYSIA YANG BERSATU dibawah kepimpinan yang telus lagi adil akan menjadi harapan tinggal harapan sehaja … oleh itu kami menyeru sekali lagi kepada RAKAN-RAKAN KONGSI DALAM BARISAN NASIONAL SERTA UMNO@BN …. Tinggalkan lah perjuangan yang sia-sia bersama PARTI KUNO DAN USANG ini …. Kita bersama-sama bergabung dalam BARISAN ALTERNATIF untuk melahirkan satu pakatan POLITIK ALAF BARU YANG MAHUKAN MALAYSIA YANG ADIL DAN KUASA RAKYAT DIKEMBALIKAN KEPADA YANG HAK

…SESUNGGUHNYA HASRAT BARISAN ALTERNATIF ADALAH UNTUK 23 JUTA RAKYAT DAN BANGSA MALAYSIA YANG MAHUKAN BARISAN NASIONAL SERTA UMNO@BN DIKUBURKAN TERUS DARI BUMI MALAYSIA INI. 30HB.NOV.2000 - Hari Pertama  Yang Berkhidmat (YB) Saifuddin Nasution Ismail. Hari ini 4hb.Ramadhan.1421h…. tarikh keramat dan tarikh sejarah bagi seluruh pendokong BARISAN ALTERNATIF, tetapi hari inilah YB Saifuddin memikul amanah dan tanggung-jawap 23 juta rakyat Malaysia … walaupun menjadi YB DUN LUNAS … tetapi DUN LUNAS adalah pencerna lakaran sejarah "RAKYAT DAN BANGSA MALAYSIA YANG BERSATU" dimana kini semua kaum dan semua jenis agama di Malaysia telah bergabung dibawah kepimpinan YB Saifuddin di LUNAS . YB Saifuddin kini menjadi sandaran 23 juta rakyat dan bangsa Malaysia …. Walaupun BARISAN ALTERNATIF adalah platform rasmi ALTERNATIF …. Tetapi YB Saifuddin telah menjadikan dirinya daei seorang tokoh REFORMASI … kepada seorang WAKIL RAKYAT UNTUK 23 JUTA RAKYAT MALAYSIA … maka tanggung-jawapnya lebih besar dari MAHATHIR@MAHAFIRAUN yang menjadi PERDANA MENTERI BONEKA ISRAEL DI MALAYSIA. Percayalah YB Saifuddin kini menjadi satu CONTOH kepada golongan muda dan tua di Malaysia .. .bahawa POLITIK KUNO ALA UMNO@BN kini tidak releven di Malaysia lagi … begitu juga pemimpin dan parti itu sendiri telah reput dan samakin usang untuk menyembah bumi …. Tapi sayang seribu kali sayang … BUMI MALAYSIA TIDAK SUDI MENERIMA BANGKAI UMNO@BN … itulah hakikat yang sebenarnya. Kalau Ramadhan 1400 tahun dahulu Nabi Muhamad s.a.w berjihad bersama pejuang Islam dalam peperangan BADAR … .tetapi hari ini YB Saifuddin Nasution memimpin 23 juta rakyat Malaysia menentang REJIM ZALIM MAHATHIR@MAHAFIRAUN dan UMNO@BN serta rakan-rakan yang sewaktu denganya …untuk memastikan MALAYSIA YANG ADIL berjaya ditegakkan. Walaupun TOKOH REFORMASI MALAYSIA DATUK SERI ANWAR IBRAHIM TERPENJARA DI SUNGAI BULUH …. Tetapi YB Saifuddin Nasution telah berjaya menjadi salah seorang PANGLIMA PERANG BARISAN ALTERNATIF … dan hari ini juga wajah Dewan Undangan Negeri Kedah telah berubah …

dan kuasa mutlak 2/3 kini terpaksa di kongsi bersama BARISAN ALTERNATIF ….???? KUASA RAKYAT ADALAH HAK RAKYAT …..!!!! walaupun beribu penipuan dan pembohongan cuba dilakukan oleh BARISAN NASIONAL di LUNAS…. Tetapi kuasa Allah swt telah mengasi segala-galanya .. sesungguh solat hajat rakyat dan bangsa Malaysia di fajar menyinsing 29hb.Nov.2000 telah dimakbulkan Allah swt. Dan doa-doa orang yang telah teriniaya dan dizalimi pasti akan dimakbulkan Allah swt….dan hari inilah secebis doa ini telah dimakbulkanya. Akhirnya doa kami seluruh rakyat dan bangsa Malaysia kepada YB Saifuddin agar diberkati Allah swt dan dapat melaksanakan tugas dan amanah kami dengan sebaik mungkin … pertahankan prinsip perjuangan Islam serta Barisan Alternatif dalam jiwa anda itu …. Inilah masanya untuk YB membuktikan kepada rakan-rakan dalam UMNO@BN bahawa perjuangan mereka itu sia-sia dan menjurus kepada kehancuran serta kekufuran.

Amin.

ISLAH, ISLAH, ISLAH kearah Malaysia Yang Adil.

JIHAD, JIHAD, JIHAD mempertahankan Agama Islam.

REFORMASI, REFORMASI,

REFORMASI kearah perjuangan REFORMASI TOTAL

ALLAH HU AKBAR, ALLAH HU AKBAR,

ALLAH HU AKBAR  hanya kepada ALLAH S.W.T

" Rakyat Yang Di Jajah Oleh UMNO@BN  " - 

30hb.Nov.2000

REFORMASI & ISLAH KE ARAH MALAYSIA YANG ADIL

REFORMASI & ISLAH KE ARAH MALAYSIA YANG ADIL