Part 25.

                                                  

 

MAHATHIR@MAHAFIRAUN  ADALAH PEMUSNAH BANGSA MALAYSIA

 

MALAYSIA DULU, KINI, SELAMANYA SERUPA JIKA MAHATHIR@MAHAFIRAUN TERUS BERKUASA DAN MEMERINTAH.

 

Pinda Perlembagaan UMNO@BN

Saban hari kita semua mendengar cerita…penganut UMNO@BN mengenai perlembagaan partinya…..seperti rencana Annuar Musa dan beberapa komen dari penyokong kuat UMNO@BN …..kita dapat melihat UMNO@BN memang telah lama berkubur…tetapi ia bagaikan mayat hidup….kini….merasuk setiap penganut patung berhala UMNO@BN …sehinggakan perkara haram di anggap halal…..ayam di katakan itik…itik dikatakan ayam…???

 

Beginilah rupa suasana UMNO@BN sekarang…..??? UMNO@BN yang mencanangkan seluruh negara dan dunia dia adalah parti yang mempertahankan nasib anak bangsa Melayu dan rakyat Malaysia….itulah sandiwara yang mampu para pemimpin UMNO@BN lakukan kini….??? Dengan cadangan meminda perlembagaannya…rasa-rasa telah puluhan kali perlembagaan parti ini dipinda sejak Mahathir@Mahafiraun menjadi Presidenya@Maharaja Kera…..??? Adakah penganut UMNO@BN ini sedar….apakah tujuan sebenarnya pindaan perlembagaan ini dibuat….??? Atau mereka hanya sekadar angguk bak burung belatuk sehaja…..????

 

Apakah penganut UMNO@BN tak perasan yang Mahathir@Mahafiraun bercita-cita tinggi mengembangkan mazhabnya kepada rakyat dan bangsa Malaysia…..??? Dan UMNO@BN adalah batu loncatanya….dan pengikut UMNO@BN dijadikan hamba suruhanya….??? Apakah dengan pangkat dan wang kita sanggup mengadaikan maruah dan keluarga kita….??? Tapi itulah yang berlaku kini…apa yang diarah dan dikatakan oleh Mahathir@Mahafirauan itu adalah seperti wahyu darinya…..??? sesiapa yang menolak dan menidakkan kata-kata Mahathir@Mahafiraun ini….maka nahaslah jawapnya…seperti ANWAR IBRAHIM akan diperlakukan….kini nasib yang menimpa ANWAR IBRAHIM dijadikan modal oleh hamba-sehaya UMNO@BN untuk menakut-nakutkan rakyat dan bangsa Malaysia….agar menerima apa sehaja kata-kata Ketua Agama Malaysia… Mahathir@Mahafiraun Maharaja kepada segala raja dimuka bumi ini.

 

Sehinggakan juak-juaknya sanggup mengatakan anutan Islam penyokong Barisan Alternatif adalah berkonsepkan kepercayaan dan perjuangan ala PAS…..??? kenapa pula nak cemburu dengan PAS….kalau mereka nak menegakkan negara Islam dengan berpaksikan Al-Quran….???  Tapi adakah UMNO@BN nak kan negara Islam berpaksikan Al-Quran…telah lupakah bahawa Mahathir@Mahafiraun mengatakan tafsiran Al-Quran yang ada telah ketinggalan zaman dan ia perlu ditafsir semula mengikut keadaan semasa…..??? sehinggakan kertas cadangan Rang Undang-Undang Pemulihan Aqidah dengan bangganya mencadangkan pesalah MURTAD diberi hukuman 12 bulan tahanan dipusat pemulihan Aqidah…apakah tidak cukup kuat dan nyata hukum hudud mengatakan MURTAD itu hukumanya mati…..??? ini salah satu tafsiran moden mengenai hukum Al-Quran oleh puak-puak UMNO@BN …..kerana mereka kecewa…rakyat dan bangsa Malaysia tidak menerima ISLAM ALA UMNO@BN yang menjadikan Mahathir@Mahafiraun sebagai ketua Agama mereka….???

 

Apakah penganut patung berhala UMNO@BN masih mahu bertuhankan Mahathir@Mahafiraun …sedangkan telah jelas dan nyata UMNO@BN serta juak-juaknya memperlekehkan Islam dan Al-Quran serta menerima golongan anti-hadis sebagai sahabat…begitu Yahudi sebagai Penasihat Kerajaan….??? Apakah pindaan perlembagaan parti ini akan memasukkan HUKUM AL-QURAN dan HUDUD sebagai asas dalam sistem politik yang berpaksikan Al-Quran bagi UMNO@BN …atau sekadar satu sandiwara baru ciptaan Mahathir@Mahafiraun untuk mengaburi mata rakyat…..??? Kita boleh melihat dalam tempoh 2 minggu ini Mahathir@Mafiraun  dengan didokong oleh perunding imejnya…seorang Yahudi…teleh menonjolkan diri sebagai seorang ULAMAK…..dengan menghadiri dan merasmikan program berkonsepkan Islam….dan Mahathir@Mahafiraun akan memberikan ucapan seperti dia seorang sehaja yang faham apakah itu konsep Negara Islam yang berpaksikan Al-Quran…..??? sehingga ia sanggup memperlekeh semua orang Islam didalam dunia ini.

 

Namun begitu apa sehaja yang dilakukan  oleh UMNO@BN ….rakyat dan bangsa Malaysia makin hari makin meluat serta membencinya….kerana tiada jalan keluar lagi bagi UMNO@BN untuk memujuk hati rakyat dan bangsa Malaysia sejak berlakunya tragedi 2hb.Sept.1998 sehinggalah sekarang…..??? inilah sikap yang ditunjukkan oleh rakyat dan bangsa Malaysia kepada Kerajaan UMNO@BN ……???? Tiada maaf bagimu….!!!!!! Dan bukan keranamu ….. Mahathir@Mahafiraun …..????…….kami nak bersama-sama patung berhala UMNO@BN .

 

Rakyat Di Jajah Negara Di Jual ?

 

Dengan kuasa yang ada ditangan Mahathir@Mahafiraun …..berserta juak-juaknya…dengan rakus dan tamaknya mereka kini terus-terusan menjajah hak rakyat dan bangsa Malaysia…dan mereka juga terus memfaraitkan Malaysia kepada masyarakat antarabangsa….??

 

1)      Subsidi Minyak Sebanyak RM 4 billion dirampas oleh UMNO@BN

2)      Wang Royalti Minyak Terengganu dijadikan Wang Ehsan untuk UMNO@BN

3)      Wang PERWAJA RM 9 billion yang hilang tidak dapat dikesan…kerana tiada kes dan unsur rasuah seperti dakwaan BPR.

4)      Hutang Negara dari negara luar kini mencacah RM 300 billion kerana angkara UMNO@BN

5)      Harta dan Wang Petronas, KWSP, PNB, Tabung Haji  kini dalam keadaan kritikal akibat telah difaraitkan oleh UMNO@BN dan juak-juaknya.

6)      Rakyat dan bangsa Malaysia dipaksa menerima cerita dan arahan dari media kroni seperti…TV3, NTV7, RTM, UTUSAN, NST…dan tidak dibenarkan membantah.

7)      Kroni dan juak-juak UMNO@BN dibenarkan membill-out kerajaan jika tak cukup wang.

8)      Wang BBMB yang hilang atas skandal BMF sehingga hari tak dapat dikesan.

9)      Projek E-Village / MSC / Litar F1 dibuat khusus untuk rakan-rakan Mahathir@Mahafiraun dari luar negara….dan dijadikan sumber pendapatan sampingan UMNO@BN

10)  Tender Projek Bukit Jalil, KLCC, KLIA, KL Central, Bakun, LRT, Monorel, Putra Jaya hanya untukmu kroni dan juak-juak UMNO@BN

 

Apakah yang tinggal kini untuk rakyat dan bangsa Malaysia…..apakah kita berbangga memiliki patung-patung dan bangunan pencakar langit…sedangkan orang kita tak mampu untuk mencapainya….dan hutangnya akan dibayar oleh kita semua sebagai rakyat dan bangsa Malaysia….??? Dan anak cucu kita semua terpaksa menanggung segala hutang-piutang ini berzaman lamanya.

 

Apakah kita semua nak kan perkara ini berterusan…dan kita menjadi pengemis dinegara sendiri…??? Dan terpaksa mengadaikan jiwa dan maruah kepada Mahathir@Mahafiraun dan juak-juaknya untuk sesuap nasi…..??? tepuklah dada tanyalah iman….siapakah yang berkuasa diantara Allah s.w.t dan Maharaja Mahathir@Mahafiraun serta juak-juaknya.

 

“ Rakyat Yang Di Jajah Oleh UMNO@BN 

  2hb.Okt.2000