Part 16.

 

MAHATHIR@MAHAFIRAUN ADALAH PEMUSNAH  BANGSA MALAYSIA

 

MCA@BN DIANIAYAI UMNO PADA PEMILU 1982

 

Temuramah bekas Presiden MCA@BN …Tan Sri Lee San Choon dengan majalah Asiaweek mengenai UMNO@BN  menikam dari belakang dengan tidak memberi undi Melayu dan ahli UMNO kepadanya di Seremban pada pilihanraya umum 1982….??? Tan Sri Lee juga menyatakan sebab utama ia meninggalkan kabinet kerana reaksi Mahathir@Mahafiraun sewaktu dilantik menjadi Timbalan Perdana Menteri pada tahun 1976.

 

Tapi kenapa baru sekarang bekas Presiden MCA itu baru nak membocorkan dan membongkar segala rahsia antara MCA@BN dan UMNO@BN , apa yang berlaku sebenarnya mengenai sikap UMNO@BN yang suka meliwat kejujuran rakyat dan bangsa Malaysia…terutamanya kaum CINA dan MELAYU….??? Apa yang berlaku dan dinyatakan oleh Tan Sri Lee adalah sikap sebenarnya UMNO@BN sejak dari dahulu lagi….semenjak Mahathir@Mahafiraun diterima kembali menjadi ahli UMNO@BN ….Datuk Harun Idris kena bertanggung-jawap kerana membawa Mahathir@Mahafiraun kedalam UMNO@BN setelah dipecat oleh Almarhum Tunku Abdul  Rahman….???

 

Apakah penyokong patung UMNO@BN masih nak mengatakan UMNO@BN itu sentiasa bersahabat dan mengeratkan perpaduan kaum dengan kaum CINA….tapi yang sebenarnya mereka ini berpura-pura dan sentiasa menjadi kaum CINA sebagai batu loncatan untuk kepentingan politik dan kuasa UMNO@BN sehaja….seperti yang Mahathir@Mahafiraun lakukan kepada SUQUI baru-baru ini….??? SUQUI itu komunis….dan kemudian menjlat balik kata-kata bahawa SUQUI itu bukan komunis….??? Dan memang selama ini UMNO@BN sentiasa memperbodohkan kaum CINA dengan memberikan peluang Ekonomi kepada mereka….tetapi dalam waktu yang sama kaum CINA sentiasa dipergunakan dan dipaksa memberikan rasuah serta kuasa kepada UMNO@BN ……????

 

Kini telah nyata dan jelas dengan dakwaan Tan Sri Lee tersebut…sikap suka menikam dari belakang ini memang telah dipupuk dan disemai begitu rapi oleh Mahathir@Mahafiraun kepada semua penyokong totok patung-patung UMNO@BN …….??? Dengan ini kini kita boleh melihat…banyak perkara-perkara mengikut jalan belakang sentiasa dilakukan oleh kerajaan UMNO@BN dan juak-juaknya….??? Sehingga UMNO@BN dan juak-juaknya sanggup mereka dan mencipta segala tuduhan palsu kepada Datuk Seri Anwar Ibrahim, sebagai seorang yang amat sukakan jalan belakang…justeru itu mahkamah Mahathir@Mahathir …telah menjatuhkan hukuman penjara 15 tahun di Sungai Buluh sebagai Tahan Politik…..??

 

Inilah sikap orang patung UMNO@BN yang tidak sanggup untuk berhadapan dengan realiti dan kebenaran…..mereka lebih suka dengan jalan belakang dan menikam dari belakang….??? Sikap UMNO@BN ini memang telah menerima padah pada pemilu pada tahun 1999…dimana 70% orang Melayu Islam telah menolak kepimpinan Mahathir@Mahafiraun A/L UMNO@BN dan juak-juaknya….??? Dan suara kaum Melayu Islam dikini diwakili oleh PAS dan KeADILan….??? Apakah patung-patung UMNO@BN ini masih nak dipuja dan dibelai oleh penjilatppenjilat Mahathir@Mahafiraun ……wahai seluruh kaum CINA dan INDIA yang mengakui dirinya sebagai rakyat dan bangsa Malaysia….apa yang nak ditunggu lagi….tinggalkan persahabatan yang palsu bersama-sama UMNO@BN …..sesungguhnya patung UMNO@BN …..tidak pernah berlaku jujur kepada sesiapapun…..malahan kepada Mahathir@Mahafiraun pun UMNO@BN tidak berlaku jujur dan menipu agar Mahathir@Mahafiraun akan memusnahkan rakyat dan bangsa Malaysia.

 

Mahathir@Mahafiraun berani kata Pemimpin PAS Pembohong.

 

1.      Kenapa Mahathir@Mahafiraun berani kata pemimpin PAS pembohong – sedangkan dia sendiri adalah ketua segala pembohong dan penipuan di Malaysia.

 

2.      Kenapa Mahathir@Mahafiraun kata pemimpin PAS pembohong – sedang dia sendiri mencipta dan dalang fitnah keatas Anwar Ibrahim…dan takut kemahkamah untuk menjadi saksi.

 

3.      Kenapa Mahathir@Mahafiraun kata pemimpin PAS pembohong – sedangkan dia telah menipu dan membohongi rakyat…ANWAR IBRAHIM pukul diri sendiri sampai lebam mata.

 

4.      Kenapa Mahathir@Mahafiraun kata pemimpin PAS pembohong – sedangkan dia menipu rakyat…Mahligai Air Mata Putra Jaya bernilai RM 17 juta sehaja.

 

5.      Kenapa Mahathir@Mahafiraun kata pemimpin PAS pembohong – sedangkan dia menipu rakyat….ekonomi telah pulih seperti biasa.

 

6.      Kenapa Mahathir@Mahafiraun kata pemimpin PAS pembohong – sedangkan dia membohongi rakyat….anak-anak dia berniaga tanpa bantuan dia sebagai Perdana Menteri.

 

7.      Kenapa Mahathir@Mahafiraun kata pemimpin PAS pembohong – sedangkan dia menipu rakyat ….” kita tak perlu sembahyang jika kita sakit atau uzur “ , “ tanpa hukuman hudud , negara kita masih di iktiraf sebagai negara Islam dan ahli IOC “  ( mazhab Mahathir@Mahafiraun )

 

8.      Kenapa Mahathir@Mahafiraun kata pemimpin PAS pembohong – sedangkan dia menipu rakyat….Al-Maunah serang kuil hindu di Batu Caves.

 

9.      Kenapa Mahathir@Mahafiraun kata pemimpin PAS pembohong – sedangkan dia menipu rakyat….wang royalti Petronas kepada Terengganu kini telah jadi wang Ehsan kepada UMNO@BN.

 

10.  Kenapa Mahathir@Mahafiraun kata pemimpin PAS pembohong – sedangkan dia penipu….Anwar Ibrahim adalah ejen asing.

 

11.  Kenapa Mahathir@Mahafiraun kata pemimpin PAS pembohong – sedangkan dia penipu….SUQUI dan Al-Maunah komunis…sedangkan dia mempunyai hubungan rapat dengan FIDEL CASTRO.

 

12.  Kenapa Mahathir@Mahafiraun kata pemimpin PAS pembohong – dia sendiri penipu…13hb.Mei.1969 siapakah dalang dan perancang….siapakah perancang kejatuhan Almarhum Tengku Abdul Rahman sebagai Perdana Menteri…???

 

“ Bangkitlah Rakyat dan Bangsa Malaysia…robohkan patung dan berhala UMNO@BN dan tinggalkan perjuangan sia-sia bersama Mahathir@Mahafiraun

 

“ RAKYAT YANG DI JAJAH OLEH UMNO@BN “

( 23HB.SEPT.2000)