Part 15.

MAHATHIR@MAHAFIRAUN ADALAH PEMUSNAH BANGSA MALAYSIA

ANNUAR MUSA SENDIRI TELAH MENGESAHKAN UMNO@BN TIDAK RELEVEN DAN TIDAK MEMPERJUANGKAN ISLAM

Apakah seorang lagi yang bernama ANNUAR akan menjadi mangsa kerakusan Mahathir@Mahafiraun ….kini Annuar Musa (MPT UMNO@BN ) sendiri mengaku yang UMNO itu sudah tidak diterima oleh orang Melayu yang beragama Islam…..sebagai pembela bangsa Melayu…..???

Apakah Annuar Musa sudah bersedia untuk berada di Sungai Buluh…atau itu adalah satu lagi sandiwara Mahathir@Mahafiraun untuk mengemis simpati orang Melayu yang beragama Islam agar kembali menyokong UMNO@BN ……??? Apakah dengan mengunakan Utusan Meloya, Annuar Musa mampu memujuk hati orang Melayu yang beragama Islam…..agar melupakan luka parah dihati setiap rakyat dan bangsa Malaysia….???

Apakah Annuar Musa masih nak berharap rakyat dan bangsa Malaysia akan memaafkan dan melupakan kekejaman angkara Mahathir@Mahafiraun dan UMNO@BN kepada 22 juta rakyat Malaysia…??? Apakah ada jawapan dari Annuar Musa kepada perkara berikut :-

1) Hak raja-raja Melayu yang dicabul Mahathir@Mahafiraun
2) Hak Agama Islam yang dicabul Mahathir@Mahafiraun
3) Hak Undang-Undang Mahkamah yang dicabul Mahathir@Mahafiraun
4) Hak dan Kuasa Jabatan Polis yang dicabul Mahathir@Mahafiraun
5) Hak Perlembagaan Persekutuan yang dicabul Mahathir@Mahafiraun
6) Harta dan tanah rakyat yang dirompak Mahathir@Mahafiraun
7) Hak Masyarakat Madani yang diliwat Mahathir@Mahafiraun
8) Hak Perpaduan Kaum yang dimusnahkan Mahathir@Mahafiraun
9) Hak Demokrasi yang dicabul Mahathir@Mahafiraun
10) Hak Asasi Manusia yang dirobek Mahathir@Mahafiraun
11) Hak Istimewa Orang Islam dan Orang Melayu dirobek Mahathir@Mahafiraun

Dan banyak lagi….??? Apakah Annuar Musa mampu mempengaruhi Majlis Tertinggi UMNO untuk mengakui semua perkara tersebut….apakah Annuar Musa hanya mampu bermimpi disiang hari dengan mengatakan UMNO@BN mampu dipulihkan dari nazaknya…..sayang seribu kali sayang…..sudah terlambat wahai Annuar Musa…..sebenarnya UMNO@BN telah ditalkinkan oleh orang Melayu yang beragama Islam…..???

Mungkin Mahathir@Mahafiraun mempunyai kuasa untuk menghidupkan benda yang telah mati…..atau dia sendiri akan mati beragan bergalang Mahligai Air Mata di Putra Jaya….??? Tak usah nak di mimpikan lagi orang Melayu yang beragama Islam akan kembali berada dalam UMNO@BN yang telah menjadi mendiang….??? Hanya orang Melayu yang tidak menganuti agama Islam sehaja mungkin mahu bertuankan seorang mendiang…..??? Hanya orang Melayu yang tidak beragama Islam yang sanggup menyembah berhala UMNO@BN sebagai tuhan nya….??? Sedarlah wahai Annuar Musa dan JAKIM bahawa berhala UMNO@BN itu adalah agama rasmi kerajaan pimpinan Mahathir@Mahafiraun dan juak-juaknya…..???

Kini berhala UMNO@BN benar-benar disembah dan dijilat oleh orang Melayu tak menganuti agama Islam…..??? namun begitu mana-mana orang Melayu yang beragama Islam dan tidak menyembah berhala UMNO@BN adalah penganut ajaran sesat disegi kamus dan undang-undang JAKIM……??? Percayalah zaman kebangkitan Islam telah menjelma….bahawa berhala-berhala UMNO@BN yang berada di Malaysia ini akan dirobohkan dan dimusnahkan….sebagai-mana Nabi Muhammad s.a.w meruntuhkan berhala-berhala di kota Mekah……??? Apakah dengan menyembah berhala UMNO@BN ini kita mampu mengembalikan kepimpinan orang Melayu beragama Islam di dalam kerajaan Malaysia…..??? persetan dengan berhala UMNO@BN ini….yang pastinya berhala-berhala UMNO@BN makin hari makin reput dipersadanya….anak kecil berumur 1 hari pun mampu untuk merobohkanya……????

Wahai pengikut berhala UMNO@BN kembalilah kepangkal jalan….tinggalkan ajaran dan pegangan kamu semua dari berhala UMNO@BN itu…..sesunguhnya perjuangan dan ikutan kamu semua itu adalah sia-sia….patung-patung UMNO@BN itu tidak mampu berbuat apa-apa jika musibah menimpa kamu….dia bukanlah pemberi rezeki….UMNO@BN bukanlah menghidupkan manusia dan dia juga bukanlah yang mematikan manusia…..hanya Allah s.w.t maha berkuasa dan maha mengetahui…..bukanya Mahathir@Mahafiraun yang maha mengatahui dan maha pengampun…..??? kembalilah kamu semua wahai penganut UMNO@BN …kepada ajaran Islam yang sebenarnya….tinggalkan semua dosa-dosa kamu didalam ajaran UMNO@BN …..jangan kamu tangisi perpisahan dengan ajaran UMNO@BN ….menangislah kamu kerana kamu semua semakin jauh dan jauh dari Islam…..???

Wahai rakyat dan bangsa Malaysia….bangunlah dan bangkitlah kalian semua dari lamunan mimpi ciptaan Mahathir@Mahafiraun ……bangun untuk bersatu dan memperjuangkan REFORMASI TOTAL kearah Malaysia Yang Adil…yakni mempertahankan ISLAM sebagai agama rasmi untuk orang ISLAM dan melahirkan masyarakat madani yang berpaksikan Al-Quran dan perlembagaan persekutuan.

Wahai rakyat dan bangsa Malaysia….sedarlah kamu semua….seorang insan kerdil lagi terseksa berada di penjara sungai buluh…..apakah kamu semua rela orang yang bernama ANWAR IBRAHIM itu diseksa dan dipermainkan oleh berhala UMNO@BN ……??? Apakah kalian mampu melihat Wan Azizah dan anak-anak serta Mak Yan dan Pak Ibrahim menanggung pilu dan sedih setiap masa mengenangkan nasib ANWAR IBRAHIM…..??? apakah kalian mampu dan rela membiarkan Mahathir@Mahafiraun dan pengikut berhala UMNO@BN menjadikan ANWAR IBRAHIM sebagai barang mainan juak-juak mereka….???

Wahai rakyat dan bangsa Malaysia….apa yang kamu tunggu lagi….adakah masa menunggu kamu….atau kamu terpaksa mengejar masa itu…..apakah kamu perlukan tentera dari langit untuk menyelesaikan masalah kamu semua….atau memang kamu semua tidak mahu berubah dan rela jiwa dan diri dipenjarakan oleh Mahathir@Mahfiraun dan berhala UMNO@BN …..!!!!!!!.

Apakah REFORMASI akan disambut pada September setiap tahun….dan REFORMASI itu akan kendur dan lesu apabila selesai bulan September…..adakah September itu hanya bulan perayaan bagi REFORMASI…..adakah dengan membiarkan pengasasnya terpenjara kita gah dan gembira menyambut bulan REFORMASI bagaikan HARI RAYA….???

“ Renunkan dan fikirkanlah yang mana lebih releven dalam REFORMASI TOTAL “

“ REFORMASIKAN DIRI ANDA KEPADA ISLAM YANG SYUMUL LAGI BENAR”

“ Rakyat Yang Di Jajah Oleh UMNO@BN “
– 22hb.Sept.2000