MAHATHIR@MAHAFIRAUN MENANGIS LAGI…????

MENANGIS DAN TERUS MENANGIS LAGI…!!!

Hari ini seperti yang dijangka dan seperti selalu….. Mahathir@Mahafiraun masih terpaksa melakonkan watak sedih sekali lagi…. Inilah senario Mahathir@Mahfiraun sejak peristiwa 2hb.Sept.1998…..dimana jua diberada….dia sering melakonkan watak sedih yang amat toya buat rakyat Malaysia…..!!!!

Hari di majlis perasmian Pindaan Perlembagaan Parti Patung Berhala UMNO@BN ….. Mahathir@Mahafiraun dengan lakonan sedih mengajak ahli Patung Berhala UMNO@BN memerangi rasuah / politik wang…… inilah dikatakan KETAM MENGAJAR ANAK BERJALAN LURUS….. siapakah BAPA RASUAH MALAYSIA…. Siapakah PELINDUNG RASUAH MALAYSIA….!!!! Biar menangis air mata darah sekalipun….. semua orang kampung dah tahu…. Ia hanya sandiwara purba yang layak di campak kedalam tong taikk…..!!!!

Apakah kita semua hari masih mahu menerima Mahathir@Mahafiraun sebagai tokoh pilihan rakyat dan bangsa Malaysia…. Atau BADUT SARKAS PATUNG BERHALA UMNO@BN …..tapi inilah yang selayaknya darjah kehormat buat Mahathir@Mahafiraun kini…… maka dengan itu rasmilah dia sebagai BADUT SARKAS PATUNG BERHALA UMNO@BN …….?????? Kesian semua ahli UMNO@BN (BARUA) yang masih terhageh-hageh menjilat Presiden Seumur Hidup Parti mereka… kelihatan MT merekapun turut menjadi pelakon tambahan dengan muka cembeng dan toya bagaikan lempeng untuk menunjukkan mereka adalah pendokong gerakan BADUT TUA MAHATHIR@MAHAFIRAUN …..!!!!

Siapakah Mahathir@Mahafiraun menyeru orang menolak rasuah dan politik wang….. apakah dia ibarat seorang jaguh penentang rasuah dan politik wang yang unggul….!!! Tapi siapakah yang mengatakan BADUT TUA MAHATHIR@MAHAFIRAUN sebagai HERO ….. pulak…!!!! Yang nyata lagi sahih serta benar…..BADUT TUA inilah seorang PELINDUNG DAN PENGAMAL RASUAH SERTA POLITIK WANG YANG PALING BESAR … YANG BERGELAR MAHARAJA serta tiada satupun undang-undang mahkamah di Malaysia mampu mengatasi kuasa BADUT TUA INI.

Apapun lakonan dan sandiwara oleh Mahathir@Mahafiraun ….tiada siapapun yang akan mempercayainya….. sememangnya ahli UMNO@BN sehaja masih bangang dan tolol masih mahu melihat sandiwara purba BADUT TUA ini. Apalah yang nak diharap dengan PINDAAN PERLEMBAGAAN….. kini dah tak ada lagi orang MELAYU nak jadi ahli UMNO@BN ….. bagi orang MELAYU kini….sesiapa yang menjadi ahli UMNO@BN adalah orang paling bangang dan bodoh diatas muka bumi ini….. dan sesiapa yang nak menjadi ahli UMNO@BN adalah ibarat orang masuk kedalam kandang harimau ataupun buaya…bagaikan menyerahkan nyawa buat pemangsa ini….!!!!

Apalah yang diharap dengan PINDAAN ini orang MELAYU akan kembali menyokong UMNO@BN …. Piraahhh!!!! UMNO@BN kini adalah parti PURBA yang mengajak manusia kearah kehancuran…. Dan hari ini PAKU TERAKHIR KERANDA UMNO@BN TELAH DIPACAKAN OLEH BADUT TUA MAHATHIR@MAHAFIRAUN ……..????? dan kini mereka sebok mencari tempat yang sesuai untuk di kebumikan UMNO@BN …..itulah hakikatnya kini.

Apalah yang diharap tangisan palsu BADUT TUA….apakah dengan melelehkan airmata dan air hidung akan cair hati rakyat telah terluka parah oleh perbuatan si Mahazalim@Mahafiraun dan juak-juaknya ….!!! Apakah mereka fikir rakyat marhain akan memaafkan mereka….dan mereka fikir inilah kuasa yang ada untuk menzalimi dan menipu rakyat marhain…..????

Itulahlah yang berlaku hari ini di PWTC….. BADUT TUA dan UMNO@BN kini terjun bersama labu-labunya kedalam sungai klang……maka yang menunggu didalam sungai….hanya batu-batu tajam untuk menusuk tubuh yang lembut lagi gebu akibat rasuah dan politik wang yang dah menjadi darah-daging UMNO@BN sejak dari dahulu, kini dan selamanya." Rakyat Yang Di Jajah Oleh UMNO@BN "
18HB.NOV.2000

REFORMASI & ISLAH
KE ARAH MALAYSIA YANG ADIL