" Tak Akan Melayu Hilang Di Dunia "

Maklumat Terkini

1. Mazlan Harun dan Ibrahim katak kini bertelagah pasal jemputan perhimpunan itu … Mazlan kata jangan jemput Mahathir dan Pak Lah … kalau jemput juga Mahathir, orang lama dalam UMNO macam bapanya sendiri, Samad Idris , Ku Li, Ghazali Shafie tak akan hadir dalam perhimpunan BBM …. Tetapi brahim katak tetap mahu menjemput Mahathir dan Pak Lah .. katanya kalau tak jemput dan mereka tidak hadir … tujuan asal perhimpunan ini akan gagal…?????

2. Rahim Thambi sokong cadangan brahim katak .. kalau mereka berdua tak hadir … apa kah makna perhimpunan dan apa yang dirancang tidak mencapai matlamatnya…???

3. Mazlan kata … orang lama dalam UMNO cukup meluat dengan Mahathir dan Pak Lah …. Mahathir telah membuatkan UMNO dibenci orang Melayu .. dan Pak Lah pak turut yang ada agenda peribadi dalam UMNO … tokoh-tokoh lama dalam UMNO .. memang menyokong gerakan REFORMASI menjatuhkan Mahathir … Mahathir adalah punca segala-galanya.

4. Kini jawatankuasa BBM terus dilanda masalah … macam mana tak dapat permit di Kg.Baru .. dan kenapa balai Dang Wangi baru kasi tahu semalam ….??? Dan balai Dang Wangi dah tak ikut arahan yang telah diberikah …. Atau takut dengan tekanan BA serta REFORMASI…????

5. Beberapa orang tokoh UMNO juga bersuara … kenapa program ini tak dijemput menteri kabinet serta kompenan BN … walaupun isunya melayu .. tetapi BN adalah kerajaan memerintah .. dan memang patut kompenan BN hadir kerana ia menunjukkan perpaduan kaum dalam BN kuat serta sikap terbuka dikalangan kompenan BN begitu jitu .. tetapi main cekup-cekup aje jemputan utama mereka.

6. Dan BBM sendiri telah menerima teguran dari beberapa pengkaji politik Malaysia … BBM akan menjadi punca perbalahan kaum di Malaysia .. wlaupun mereka dilindungi oleh beberapa orang ahli politik berpengaruh yang bersedia mengambil alih kepimpinan pada mesyuarat agung pada mac nanti. BBM akan dijadikan mangsa untuk menutupi segala kelemahan dan kejahatan Mahadey .

JANGAN SERTAI PERHIMPUNAN BBM@UMNO PADA 4/2/2001 KERANA INI ADALAH PERANGKAP YANG DI PASANG UMNO DAN POLIS SURUHANYA

PSARAFHQ 3/2/2001

REFORMASI & ISLAH KE ARAH MALAYSIA YANG ADIL

REFORMASI & ISLAH KE ARAH MALAYSIA YANG ADIL

REFORMASI & ISLAH KE ARAH MALAYSIA YANG ADIL