GPMS/UMNO/SUQIU/UMNO/BN = PERKAUMAN = INTIFADAH SIRI 2

1. UMNO@BN serta Mahathir@Mahafiraun kini begitu kelam-kabut dan gundah gulana akibat sindrom tidak percaya rakyat kepadanya…kini apa sehaja yang diperkatakan oleh mereka…tidak lagi diterima bulat-bulat seperti dahulu…rakyat dan bangsa Malaysia kini lebih bijak menilai mana yang benar dan mana yang palsu.

2. Kini segala perbuatan sumbang dan keji Mahathir@Mahafiraun serta UMNO@BN telah mula menerima pembalasan Allah swt ….. perbuatan zalim dan keji ini telah menjadi pemburu kepada diri mereka sendiri … cuba bayangkan kalau sebelum pilihanraya ke 10 dahulu…..RAYUAN SUQIU ini diterima dengan begitu mesra dan ditatang bak raja oleh Mahathir@Mahafiraun serta BN kerana tujuan mereka hanya satu meraih undi dengan apa cara sekalipun …. Walaupun sanggup menipu dan membunuh pengundi tersebut…itulah sikap Mahathir@Mahafiraun dan UMNO@BN serta juak-juak mereka….???? Apa sehaja yang mereka katakan hanya pura-pura dan sandiwara untuk menipu kaum CINA diwaktu itu …hasilnya kaum CINA terpedaya akibat penipuan BARISAN NAJIS … kaum CINA memberi UNDI pada mereka di pilihanraya umum ke 10 …..!!!! tapi tak sampai 12 bulan … .rupa-rupanya rahsia besar mereka selama ini menipu kaum CINA dengan mengunakan MCA@BN dan GERAKAN@BN terbongkar dengan sendirinya…. Tak pasal-pasal DAVID CHIA diarah menjadi punca … dan pada 31hb.Ogos.2000 … Mahathir@Mahafiraun sendiri memecahkan tembelangnya…. Bahawa ia selama ini hanya mempergunakan kaum CINA untuk kepentingan peribadinya…. Dan Suqiu akhirnya dilebel KOMUNIS dan EXTRIM …. Dan kaum CINA MALAYSIA diperbodohkan oleh mamak tongkang ini sehingga ia cuba membabitkan pula kaum MELAYU dalam pertelingkahan ini.

3. Dengan perbuatan dan sikap Mahathir@Mahafiraun serta UMNO@BN dan juak-juaknya dalam waktu terdekat ini…. Segala fakta dan rahsia kes rusuhan kaum 1969 makin terserlah … bagaimana DAP dan CINA Kuala Lumpur serta Selangor diperdaya oleh Mahathir@Mahafiraun serta UMNO (lama) agar bermusuh dengan kaum MELAYU pada tahun 1969 ….. dan berlakulah rusuhan kaum …. Dan Almarhum Tunku Abdul Rahman telah dijadikan kambing hitam oleh Mahathir@Mahafiraun dengan mengunakan Datuk Harun Idris sebagai HERO 13hb.Mei.1969 … kita lihat betapa kotor perbuatan mereka …. Kerana kuasa dan pangkat mereka sanggup musnahkan perpaduan dan kemesraan dua kaum utama di Malaysia …. ???? dan perkara ini jugalah yang amat diharap oleh mereka akan berlaku dengan menjadikan SUQIU sebagai mangsa …. Dan PEMUDA UMNO@BN serta GPMS kini diarahkan untuk menjadi api pembakar semangat ORANG MELAYU UMNO@BN agar bangkit menentang SUQIU dan Kaum CINA … dan RAIS YATIM pun begitu .. ia juga menjadi batu api agar ORANG MELAYU membenci kaum CINA ….. cuba kita bayangkan apa punya jenis manusia mereka ini … dah kalah PILIHANRAYA .. RAKYAT DAH TAK SUKA … RAKYAT DAH TAK SOKONG MEREKA … mereka ajak semua kaum bermusuhan dan berperang sehinggakan hancur negara ini …. Dan percayalah kali ini segala yang busuk dan kesalahan akan diletak atas bahu BARISAN ALTERNATIF ……?????. Itu permainan politik kotor mereka.

4. Tapi perbuatan Mahathir@Mahafiraun dan UMNO@BN mengapikan perasaan perkauman begitu memuncak kini .. dan anggota kabinet dan tokoh politik totok BARISAN NAJIS … bukan main gah dan celupar menghina kaum CINA dan MELAYU yang tidak menyokong provokasi mereka agar RUSUHAN 13HB.MEI.1969 berulang sekali lagi….!!!! …. Bayangkan  sikap mereka tak puas-puas dan makin hari makin mengila mereka …. Terutamanya apabila paluan gendang tari mereka tidak disahut oleh KAUM CINA DAN BARISAN ALTERNATIF … betapa marahnya mereka … berbagai cara dilakukan agar kedua-dua pihak ini menyahut gendang tari mereka….. tapi Mahathir@Mahafiraun serta UMNO@BN dan juak-juaknya …mungkin dah lupa atau memang mereka bangang serta tolol …. Perbuatan sebegitu adalah perbuatan tak bertamadun dan kuno serta ia telah dibaca oleh semua pihak …. Jadilah mereka kini  pipi tersorong-sorong hidung tersudu-sudu bak itik angsa untuk meraih simpati agar KAUM CINA DAN KAUM MELAYU BERGADUH …. Kan bangang namanya itu.

5. Apabila pemimpin BARISAN ALTERNATIF mengambil sikap tidak melayan kerenah Mahathir@Mahafiraun serta UMNO@BN dan GPMS mengenai isu SUQIU …. Ini menjadikan mereka bertambah marah dan geram kerana harapan mereka sebenarnya agar BARISAN ALTERNATIF terperangkap dalam sandiwara dan lakonan mereka ini …. Tapi mereka lupa … perangkap yang dipasang oleh mereka sendiri kini telah memerangkap diri sendiri …. Kini MCA@BN dan GERAKAN@BN pula telah menjadi musuh UMNO@BN ….dan kita tunggulah sedikit masa lagi KAUM CINA MCA@BN dan GERAKAN@BN akan bermusuhan dengan UMNO@BN serta Mahathir@Mahafiraun … itulah akibatnya suka bermain api… akhirnya rumah sendiri yang terbakar …. Tak percaya BARISAN NAJIS akan terbakar hangus dengan mengeluarkan bau yang amat busuk apabila najis-najis parti bersekutu mereka akan terbakar dengan ledakan yang amat dahsat dan mengerunkan.

6. Kepada pendokong BARISAN ALTERNATIF … teruskan usaha megukuhkan persefahaman kaum melayu MASYARAKAT MADANI YANG BERPAKSIKAN AL-QURAN DAN AS-SUNNAH ….. tak tak percaya En. Lim Kit Siang dan En. Karpal sendiri mengakui perbuatan UMNO@BN serta Mahathir@Mahafiraun menakutkan orang bukan ISLAM mengenai AGAMA ISLAM ITU AGAMA ZALIM DAN GANAS … telah berjaya mempengaruhi kaum bukan ISLAM … tapi dengan tertubuhnya GERAK dan BARISAN ALTERNATIF …. Segala tembok dan jurang pemisah ini telah dihapuskan dengan penuh rasa tanggung-jawap serta toleransi dalam BARISAN ALTERNATIF …. Dan ini telah dibuktikan dalam waktu terdekat ini ( LUNAS ) telah melunaskan janji bahawa rakyat dan bangsa Malaysia bersatu sentiasa berada dalam satu paksi Masyarakat Madani yang menjadikan ISLAM ITU CARA HIDUP…dengan merealisasikan MALAYSIA YANG ADIL untuk rakyat dan bangsa yang merdeka.

7. Kerana   keyakinan rakyat dan bangsa Malaysia bahawa BARISAN ALTERNATIF mampu membawa Malaysia kearah yang lebih adil dan saksama …. BARISAN NAJIS dan Mahathir@Mahafiraun merasa cemburu dan takut akan kebangkitan rakyat ini….!!! Dan ketakutan ini makin hari makin mencengkam .. .kerana rakan-rakan yang sewaktu denganya telah jatuh dari berkuasa dengan PEOPLE POWER … lihat Indonesia / Filipina / Peru / Russia / Yugoslavia dll lagi… dan Fidel Gastro (CUBA) kini pun tak mampu nak memberikan idea serta nasihat kepada Mahathir@Mahafiraun apakah cara yang terbaik untuk menipu rakyat lagi ….tapi ada satu cara sehaja biak dan sebarkan serum beracun di Malaysia ini nescaya Mahathir@Mahafiraun mampu berkuasa sampai mampos … !!!!!! pasal rakyat dah lari atau mati dahulu dari dia.

" Rakyat Yang Di Jajah Oleh UMNO@BN "

17HB.DISEMBER.2000  - bersambung siri 3.

REFORMASI & ISLAH KE ARAH MALAYSIA YANG ADIL

REFORMASI & ISLAH KE ARAH MALAYSIA YANG ADIL