DEMONSTARI ASKAR
Assalamualaikum,
   Disini saya ingin mengupas sedikit dengan demonstrasi askar yang dilakukan semalam bahawa demonstrasi telah dirancang.Boleh dikatakan askar juga dipaksa untuk menjadi pelakon wayang "PAK KADUK".skrip yang dicipta tak memuaskan maka terpaksa melakonkan semula Cerita yang semakin sensasi di abad ini "SAUK THE RETURN".
Apa nama......skrip masih lapok.
Mungkin Peyim kita baru belajar nak buat skrip dengan Yusoof Haslam kot!!!. Tapi episod ini semakin lama semakin Bagus!!!. Nanti saya tolong 'rekomen'jadi penulis skrip cerita "Lelaki Mamak Terakhir" bole kot...
   Saya rasa 'mungkin' letih askar nie berlatih untuk menjayakan filem boxoffice ini. Maklumlah publisiti meluas la katakan.Kesian pulak askar dengan Peyim(penulis skrip) berfikir macam mana nak muatkan senjata dalam Pajero.Lupalak dia yang tulis skrip takkan la tak boleh kot.Apa nama....Malaysia boleh la katakan.Lupa pulak nak tanya askar yang buat tue ahli Al-Maunah ker(kumpulan boria tambahan) entah-entah penulis skrip kot Ketua ahli Al-Maunah.
   Mungkin lepas nie terpaksa buat demo cammana nak tukar Apek durian jadi ahli Al-Maunah.Biasa la penulis handalan la katakan ,lepas nie nak suruh siapa jadi pelakon.Kalau tiada calon saya nak bagi cadangan la apa nama...kasi la Azizan jadi pelakon lagi.Kami rindu la kat Azizan(hidup Azizan x3!!!).Dia kalau jadi pelakon utama boleh meletup.Dah pasti berduyun-duyun rakyat turun menyaksikan lakonannya.Saya diliwat....Gelak rakyat,gelak lagi mahasiswa menyaksikan lakonan karatnya.Mungkin lepas ni dia boleh"superstar"kat hollywood.Biasa la bapak borek anak rintik.Lepas nie filem apa lagi yang akan ditayangkan di Panggung Putrajaya dengan Mahkamah.Kami kalau jadi suara latar boleh laa(reformasi!!!).Kerajaan jangan ingat kami (mahasiswa) percaya dengan tipu helahnya.Lawan Tetap Lawan..

Malaysia Boleh Bebeh

WebMaster GMWM
GABUNGAN MAHASISWA WANGSA MAJU
http://wanted81.tripod.com