ARTIKEL KHAS PERHIMPUNAN 5 NOV 2000 Maklumat ini di berikan oleh pelayar Laman Komentar. Dimaklumkan bahawa mereka sedaya upaya cuba gagalkan perhimpunan 100,000. Bagi kita pendokong reformasi PASTIKAN HADIR

Berita LanjutLAMBAIAN JALAN KEBUN SIRI AKHIR Hadir dan sahut panggilan nusa dan bangsa. Kita pastikan 100,000 rakyat

Berita LanjutKenyatan Media Perhimpunan 100,000. Rakyat Malaysia di gesa hadir untuk menentukan masa depan kita tanpa kepimpinan yang korup

Berita LanjutYang menggunakan Lebuhraya KESAS teruskan (dari Shah Alam, Kajang, Selatan, Pantai Timur, Selayang dan Utara)perjalanan sehingga Tol Kemuning. Lepas TOL susur keluar pada EXIT 504.

Berita LanjutTuduhan Ezam pengkhianat dan lantikan syarikat luar bagi memburukkan negara adalah satu mainan politik Mahathir untuk menipu rakyat supaya Ezam dapat di tahan di bawah Akta Kejam dan Zalim ISA

Berita LanjutSedikit nasihat apabila menghadiri perhimpunan 100,000 rakyat. Ingat kita mengadakan perhimpunan aman. Hindari provokasi mainan mereka.

Berita LanjutVCD memburukkan Sdr Anwar Ibrahim. Satu lapuran siasatan ringkas siapa bertanggung jawab dalam melaksanakan perbuatan tersebut.

Berita Lanjut
Abdullah Badawi menganggap mereka yang mengkritik Mahathir bersifat kurang ajar.

Berita LanjutSUARA RAKYAT:-Perbahasan Belanjawan,2001 oleh Syed Azman MP Kuala Terengganu. Belanjawan ini umpama membodek rakyat bagi mendapatkan kembali sokongan khususnya dari kaum Melayu.

Berita LanjutDi maklumkan bahawa ada usaha yang sedang di jalankan untuk terus memfitnah Anwar Ibrahim melalui penjualan video CD.

Berita LanjutSUARA RAKYAT:-Kerajaan Terengganu seolah-olah di lenyapkan. Isu royalti minyak jelas tektik jahat BN.

Berita LanjutSUARA RAKYAT:- Mengulas artikel Ku LI bersuara. Mengenai Isu Royalti Minyak. Beliau asyik dipukul. Bukakah analisa pembelian.

Berita LanjutKoleksi dan petikan artikel Ma.s.a.m bagi menunjukkan Reformasi masih hebat.

Berita LanjutSUARA RAKYAT:-Lambaian Jalan Kebun 5hb November 2000. Sekali lagi rakyat pendokong kebenaran dan keadilan sejagat di gesa untuk menghadiri diri.

Berita Lanjut
Kenyataan Akhbar 1.11.2000; Saya cabar polis untuk menangkap saya supaya saya boleh dedahkan segalanya di mahkamah. Saya hanya minta sekira Mahathir , Abdullah Badawi dan Syed Hamid di panggil, sila hadir ke Mahkamah.

Berita LanjutUtusan Malaysia jelas akhbar lacuran. Mula-mula di keluarkan artikel "Pembangkang guna Syarikat Upahan untuk menjatuhkan ekonomi. Straits Times Singapore melapurkan bahawa Parti keADILan menafikan segala tuduhan."

Berita Lanjut


Kumpulan artikel dari LTL. Terima Kasih.

Berita Lanjut


5 November 2000, Gerakan Kembalikan Hak Rakyat. Lambaian tangan Jalan Kebun semakin lama semakin terasa.

Berita Lanjut


UMNO pasti berkubur. Pindaan Perlembagaan UMNO menjerumus kepada senario memegang kuasa berpanjangan. Terima Kasih Pengirim

Berita Lanjut
Suatu masa dahulu Mahathir mengutuk keras kononnya Anwar berpelukan dengan warga asing (mat salleh) tetapi kini beliau di lihat berpeluk dan berkucupan dengan seorang lagi diktator. Ulasan tuduhan mengenai lantikan khidmat firma asing untuk mendapat tekanan ekonomi keatas Malaysia bagi membebaskan Anwar.

Berita Lanjut31.10.2000:- Kenyataan Web Master, Apakah kita sanggup hidup di bawah kepimpinan yang meletakkan hak rakyat bersuara umpama satu dosa. Apakah kita hanya turut akur andai halkum kita di cekek dari terus membicarakan soal keadilan dan menetang kezaliman. Hadir 5hb Nov 2000, tentukan suara rakyat suara keramat.

Berita LanjutIsu Pindaan Perlembagaan " Kain Kapan buat UMNO, Terima Kasih Pena Suasa dan selamat kembali mewarnai dunia media Internet.

Berita Lanjut


Mahathir sedang giat berusaha untuk terus memegang dan mengekalkan kuasanya. Terima Kasih Ummu Natasya

Berita Lanjut


Siapa sebenarnya lebih layak di gelar Pengkhianat, Ezam Mohd Nor atau Mahathir Mohamed

Berita Lanjut


Isu Pindaan Perlembagaan UMNO di ampu oleh mereka dari bekas Semangat 46 yang kini menjawat jawatan dalam kerajaan khususnya Rais Yatim. Jelas Mahathir hanya mahu berpegang pada kuasa yang sedia ada. Terima Kasih Ummu Natasya

Berita LanjutSAJAK KHAS PERHIMPUNAN 100,000 RAKYAT; Bangkitlah rakyat Malaysia, tentang kemungkaran, kezaliman dan ketidakadilan. Bebaskan Anwar!

Berita Lanjut


SUARA RAKYAT:- Rakyat Malaysia tidak keliru lagi, yang keliru adalah pendokong Mahathir Mohamed yang hanya mahu mengaut keuntungan dari titisan keringat rakyat.

Berita Lanjut


Pemimpin yang gagal siri 2. Insyallah semua siri akan di muatkan kelak dalam satu direktori. Terima Kasih pengirim

Berita Lanjut


SUARA RAKYAT:- Bagi mengulas topik di surat kabar lacuran UMNO (Utusan Malaysia); sebenarnya maksud Negara akan Hancur sekira Melayu berpecah ialah.....

Berita Lanjut


SUARA RAKYAT:- Lagi ucapan tahniah kepada Stevan Gan dari MALAYSIAKINI. Komen dari Komentar senyap-senyap Fathi Aris Omar kemana?

Berita Lanjut


Pendedahan UMMU Natasya:- Yahaya Ismail penulis upahan mencari upah pula dengan menghentam MB Kedah ?

Berita LanjutSaranan Mohamad Sabu semasa memberi ceramah di Kemunting. Undur-undur UNDUR MAHATHIR

Berita Lanjut30.10.2000:-SUARA RAKYAT, Apa sebenarnya saranan Dr Mahathir buat rakyat Malaysia. Kerajaan Malaysia boleh berkompromi dengan apa sahaja baik kemanusian,demokrasi, perundangan dan hak rakyat asalkan wang menjadi perantaraannya.

Berita Lanjut29.10.2000 40 tahun merupakan suatu masa yang panjang untuk membiarkan Akta ini merobek hak kita.

Berita LanjutSUARA RAKYAT:- Apa sebenarnya yang kerajaan mahu laksanakan? Mesra rakyat atau ada sesuatu disebaliknya.

Berita Lanjut29.10.2000 WEB PEMUDA keADILan di lancarkan. Pemuda pemangkin Negara.

Berita Lanjut29.10.2000 SUARA RAKYAT:- Datuk Aziz mempersoalkan kenapa polis tidak menangkap Ezam Mohd Nor sedangkan dia tidak mempersoalkan kenapa pihak polis tidak menahannya semasa percubaan beliau untuk mencetuskan rusahan kaum. Sebenarnya kebebalan Pemuda UMNO menjadi persoalan Pemuda Alternatif

Berita Lanjut